STERKER DAN OOIT van Brené Brown

Durf je eigen verhaal onder ogen te zien

14 JULI 2015, AMSTERDAM
Samenvatting
Brené Brown, internationaal bestsellerauteur van o.a. DE MOED VAN IMPERFECTIE, heeft vele mensen geraakt met haar stellingen over goed genoeg zijn. Haar werk legt een diepe waarheid bloot: kwetsbaarheid – de bereidheid om ervoor te gaan en jezelf te laten zien – is de enige weg naar meer liefde, erbij horen, creativiteit en plezier. Het is alleen niet altijd gemakkelijk om een moedig leven te leiden. En het is onvermijdelijk dat we uiteindelijk zullen struikelen. STERKER DAN OOIT, over vallen en opstaan als sleutel tot een bezield leven, verschijnt op 8 september 2015.

Hoe groot het probleem of de situatie ook is, sterk weer opstaan na een val is dé manier waarop we in de praktijk brengen om met hart en ziel te leven. Dat proces, schrijft Brené Brown in Sterker dan ooit, leert ons het meeste over wie we zijn.

Dr. Brené Brown is professor aan de Universiteit van Houston waar ze meer dan twaalf jaar onderzoek deed naar kwetsbaarheid, moed, authenticiteit en schaamte. Ze schreef de bestsellers De moed van imperfectie en De kracht van kwetsbaarheid en is bekend van haar TEDTalk die meer dan twintig miljoen keer is bekeken. Brené woont in Houston, samen met haar echtgenoot Steve en hun twee kinderen Ellen en Charlie.

Titel: Sterker dan ooit | Auteur: Brené Brown
Prijs: € 19,95 | ɪsʙɴ: 978 94 005 0560 5 | Verschijnt: 8 september 2015
Ook leverbaar als e-book

Citaten
"Een overweldigend, levensveranderend boek... raakt de kern van het leven. " Red Magazine
"Een vernieuwende kijk op 'self-help' en persoonlijke groei van een auteur die al ontelbare lezers heeft geholpen hun leven te veranderen. " Kirkus Reviews
"Fijne inzichten, praktische handvatten. En dat alles zonder belerend te zijn." JAN over DE KRACHT VAN KWETSBAARHEID
Afbeeldingen
Video's
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten