HEIMWEE NAAR HET PARADIJS, het nieuwe boek van Tijn Touber

Ken je verleden, creëer je toekomst

07 JULI 2015, AMSTERDAM
Samenvatting
HEIMWEE NAAR HET PARADIJS, een fascinerende speurtocht naar de oorsprong van het bestaan. Waar Tijn Touber SPOEDCURSUS VERLICHTING op de oosterse spiritualiteit baseerde, richt hij nu zijn blik op de Egyptische en Europese spiritualiteit. Hij neemt ons mee op zoek naar het verleden: wie zijn we en waar komen we vandaan? Van zijn boeken zijn al meer dan 55.000 exemplaren verkocht.

Tijn Touber leefde veertien jaar als yogi in hartje Amsterdam en staat erom bekend oude wijsheden te kunnen vertalen naar alledaagse, geleefde verlichting. Na het schrijven van zijn bestseller Spoedcursus Verlichting ging Tijn wederom op reis, naar onder meer Egypte, Amerika en Engeland, vol vragen over wie wij zijn, waar we vandaan komen, waarnaar we op weg zijn en hoe we daar komen. Het resultaat is Heimwee naar het Paradijs, een fascinerende speurtocht naar de oorsprong van het bestaan.

Als je het verleden kent, kun je je toekomst creëren. Na de vier stappen die Tijn al eerder beschreef (lichaam, geest, hart en ziel) volgen nu de laatste drie stappen: het genie, de engel en de god-mens. De initiaties, inzichten en oefeningen in dit boek zijn even oud als tijdloos en een springplank naar een schitterende toekomst – voor jou en voor ons allemaal.

Heimwee naar het paradijs verschijnt 10 september 2015. 

Citaten
"Tijn teaches us to be enlightended in 14 seconds flat. " Neale Donald Walsch, auteur van EEN ONGEWOON GESPREK MET GOD
Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten