De bestsellers van de Koreaanse kunstenares Daria Song nu ook in Nederland en Vlaanderen

Kleurboeken met een magisch verhaal

12 JUNI 2015, AMSTERDAM
Samenvatting
De internationale bestseller DE TUIN VAN DE TIJD laat lezers van alle leeftijden wegdromen in een verhaal geïnspireerd door de magie van een oude koekoeksklok. Laat je fantasie de vrije loop in deze droomwereld vol geheime daken, prachtige sterrenhemels, papieren lantaarns en gigantische vliegende uilen. Kunstenares Daria Song neemt je mee in een verhaal dat doet denken aan Alice in Wonderland. Met gedetailleerde, handgetekende illustraties om zelf in te kleuren. Voor liefhebbers van alle kleurboeken voor volwassenen zoals het werk van Johanna Basford. Van dé bestsellers uit Korea zijn de vertaalrechten inmiddels wereldwijd verkocht, o.a. aan Penguin Random House in Amerika. DE TUIN VAN DE TIJD verschijnt op 30 juni 2015, HET HUIS VAN DE TIJD, deel 2, verschijnt 22 september 2015.

Over de boeken

De tuin van de tijd volgt het avontuur van een klein meisje wier vader op een dag een antieke koekoeksklok uit een ver land mee naar huis brengt. Die avond, als iedereen slaapt, staat ze op om de klok beter te bekijken en belandt ze in een mooie en mysterieuze fantasiewereld. Ze achtervolgt de fee die in de klok woont door een dromerig San Francisco. Tot de nacht voorbij is en alles weer bij het oude is – was het maar een droom?

In Het huis van de tijd komt de fee als de klok middernacht slaat naar de mensenwereld. Ze verbaast zich erover hoe groot alles is in de wereld van het meisje, van de gordijnen tot de kroonluchter tot de mystieke roeiboot die haar meeneemt op een magisch avontuur. Alles wat ze aanraakt wordt betoverd.

Over de auteur

De Koreaanse auteur en kunstenaar Daria Song studeerde aan Ewha Womans University Graduate School of Fine Arts. Ze exposeerde haar werk in galeries en musea in Korea, Singapore, Turkije, en Hongkong. Ze woonde vijf jaar in San Francisco, en het gevoel van verwondering en mysterie dat ze zelf voelde door op een plek ver van huis te wonen inspireerde haar tot deze internationaal geprezen kleuravonturen.

Titel: De tuin van de tijd
Prijs: € 12,95 | ɪsʙɴ: 978 94 005 0658 9 | Verschijnt: 30 juni 2015

Titel: Het huis van de tijd
Prijs: € 12,95 | ɪsʙɴ: 978 94 005 0659 6 | Verschijnt: 22 september 2015

Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten