No Box, leef je waarden in leiderschap

Onderzoek naar de diepere laag van het leidinggeven

10 AUGUSTUS 2015, AMSTERDAM
Samenvatting
Menno Molendijk is veranderstrateeg en bussinesscoach. Sinds 1996 is hij Managing Director bij SecondNature B.V. In NO BOX onderzoekt hij de diepere laag van het leidinggeven. NO BOX is een handleiding voor het op een andere manier aansturen van bedrijven en organisaties in deze nieuwe tijd. Het boek staat vol met praktijkvoorbeelden en de nieuwste theorieën omtrent verandermanagement.

Loop je ook tegen muren aan? Is het pak te nauw of zit de das te strak? Voel je je niet gehoord terwijl je geacht wordt een afdeling of een organisatie aan te sturen? Deze tijd vraagt om nieuwe tools, nieuwe inzichten, een nieuw zijn om te kunnen bloeien. Ofwel: een verandering van organisaties, een verandering die bij de mens zelf begint.

Het oude, hiërarchische denken in organisaties is definitief passé: No Box gaat over nieuwe manieren van werken, over het nieuwe leidinggeven, dat niet meer bestaat uit het invullen van vooraf omschreven functies. Menno Molendijk combineert de klassieke organisatieleer met spirituele inzichten en kennis tot een aantrekkelijk recept, zodat ook jij een gesprek met jezelf kunt aangaan over de noodzaak tot verlossing van de zelfverkozen ketenen van jouw box.

No box verschijnt 8 september 2015.

Citaten
"Een inspirerend boek voor iedereen die het aandurft om anders te kijken. " Mr. Mariska Hulscher, coach en RET-theraput over LEIDERSCHAP OP EEN A4'TJE
"Menno Molendijk raakt je! Je ontdekt krachten bij jezelf waarvan je je nog niet bewust was, zowel persoonlijk als professioneel." Robert Benninga, leiderschapscoach, schrijver en spreker over LEIDERSCHAP OP EEN A4'TJE
Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten