DE HELENDE WERKING VAN JE GEEST

Lissa Rankin over gezond blijven door naar je gevoel te luisteren

04 JUNI 2015, AMSTERDAM
Samenvatting
Lissa Rankin is auteur van NEW YORK TIMES-bestseller MEER BREIN, MINDER MEDICIJN, die in meer dan 30 landen verscheen. In haar nieuwe boek DE HELENDE WERKING VAN JE GEEST laat Lissa Rankin zien hoe je angsten je kunnen helpen om beter te worden, in plaats van je ziek te maken: angstgevoelens als signaal voor positieve verandering. Lissa Rankin is arts, auteur en oprichtster van het Whole Health Medicine Institute. Ze onderzoekt onze gezondheid door een brug te slaan tussen de wetenschappelijke en de spirituele wereld.

Weggestopte angsten zijn de grootste veroorzakers van gezondheidsproblemen. Dr. Lissa Rankin kwam er door jarenlang onderzoek achter dat angstgevoelens niet alleen vervelende emoties zijn die ons ongelukkig maken, maar dat ze een ernstige risicofactor zijn voor levensbedreigende ziektes, zoals hart- en vaatziektes, diabetes en zelfs kanker. Ook patiënten die weten wat ze moeten doen om te genezen, worden soms tegengehouden door angsten en zorgen als schaamte, stress of onzekerheid.

In De helende werking van je geest vertelt Lissa Rankin aan de hand van persoonlijke verhalen en ervaringen hoe angst, moed en gezondheid met elkaar verbonden zijn. Ze licht wetenschappelijke onderzoeken toe die ons laten zien hoe angst werkt en wat je kunt doen om de schadelijke effecten ervan te verminderen, inclusief een praktisch zesstappenplan om direct mee aan de slag te gaan.

Lissa Rankin is beschikbaar voor interviews op dinsdag 23 juni 2015. 

De helende werking van je geest verschijnt 11 augustus 2015.

Afbeeldingen
Video's
Download PDF
Download PDF
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten