ERGER KAN NIET van Jeremy Clarkson

Clarkson op zijn scherpst

02 JUNI 2015, AMSTERDAM
Samenvatting
Jeremy Clarkson is ongetwijfeld de bekendste autojournalist ter wereld. Hij was de presentator van het populaire autoprogramma TOP GEAR. Eerder verschenen van hem onder meer de bestsellers DE WERELD VOLGENS CLAKSON, UIT DE BOCHT en DE TOP GEAR JAREN. Van zijn boeken werden al meer dan 50.000 exemplaren verkocht. ERGER KAN NIET is zijn nieuwe boek, vol humor en met een overdosis ironie. Het boek verschijnt 9 juni 2015.

Niemand schrijft over auto’s zoals Jeremy Clarkson dat doet. Terwijl de meeste journalisten zich blindstaren op pk’s, brandstofkosten en snelheid, weet Jeremy dat er belangrijkere zaken in het leven zijn. Maak je geen zorgen, het gaat ook over auto’s. Uiteindelijk. Maar eerst onderzoekt hij onder meer:

• De leefgewoonten van de koala
• De moeizame relatie van prins Charles met de wetenschap
• Hogere communicatie met espressoapparaten
• De raarste namen ter wereld, ook voor auto’s
• En waarom Denemarken de beste plek is om te wonen

Gewapend met nieuwsgierigheid, enthousiasme en een stevige mening raast Jeremy over de hele wereld – langs snelwegen, motorways, autoroutes, freeways en Autobahnen – op zoek naar de grote antwoorden des levens, onbevreesd en altijd met het hart op de tong. Want erger kan niet... Toch?

Erger kan niet verschijnt 9 juni 2015.

Citaten
"Hysterisch grappig, je komt niet meer bij. " TIME OUT
"Schitterend, hardop lachen. " DAILY TELEGRAPH
Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten