DE KRACHT VAN STILLE MENSEN van Sophia Dembling

Introvert zijn in een drukke wereld

02 JUNI 2015, AMSTERDAM
Samenvatting
In DE KRACHT VAN STILLE MENSEN laat Sophia Dembling introverte en hoogsensitieve personen zien wat ze uniek maakt en hoe ze hun sterke punten kunnen inzetten om het maximale uit hun persoonlijkheid te halen. Een praktisch boek dat de voordelen van introvert zijn benoemt, vol ervaringsverhalen en voorbeelden. Voor de lezers van de boeken van Elaine N. Aron en Brené Brown. Het boek verschijnt 14 juli 2015.

Introverte mensen zijn niet verlegen: ze genieten van stilte. Introverte mensen zijn niet asociaal: ze laden op door tijd alleen door te brengen. Introverte mensen zijn niet onvriendelijk: ze prefereren een-op-eengesprekken in plaats van groepsgesprekken. 

Dit intelligente en scherpe boek daagt introverte mensen uit om hun unieke persoonlijkheid te herkennen, te begrijpen en op de juiste manier in te zetten. Sophia Dembling, zelf introvert én gelukkig, laat zien dat introvert zijn niet ‘fout’ is of dat er iets mist, zoals de maatschappij of extraverte mensen ons soms doen geloven.

Het is tijd voor een stille revolutie: door persoonlijke inzichten en psychologische onderzoeken te combineren, moedigt De kracht van stille mensen introverten aan om hun stille wereld te omarmen en de voordelen ervan in te zien en te benutten.

De kracht van stille mensen verschijnt 14 juli 2015.

Citaten
"Sophia Dembling geeft een volledig nieuw beeld van wat het betekent om introvert te zijn. Haar betoog is verfrissend eerlijk en rechtdoorzee. " PUBLISHERS WEEKLY
"In tegenstelling tot STIL van Susan Cain geeft het boek niet alleen een wetenschappelijk en cultureel-maatschappelijk kader, maar ook praktische tips en een diepgaand begrip van de aard van introverte mensen. Ik las niet eerder een boek waarin ik mezelf zo herkende." PSYCH CENTRAL
Afbeeldingen
Download PDF
Download PDF
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten