YOGA GIRL: het inspirerende en kleurrijke boek van internationale yogalebrity Rachel Brathen

Kom in balans en vind geluk door naar je hart te luisteren

21 MEI 2015, AMSTERDAM
Samenvatting
Het Zweedse Instagram-fenomeen Rachel Brathen groeide in korte tijd uit tot een internationale yogalebrity met meer dan 1,4 miljoen volgers. YOGA GIRL is het inspirerende en kleurrijke boek dat Rachels bijzondere levensverhaal, haar yogaoefeningen en heerlijke recepten samenbrengt, gefotografeerd in een paradijselijke omgeving. YOGA GIRL verschijnt wereldwijd in vertaling, is inmiddels een NEW YORK TIMES-bestseller en wordt overal lovend ontvangen. YOGA GIRL verschijnt op 18 augustus 2015.

Yoga Girl beschrijft Rachels reis van een chaotische en zelfdestructieve jeugd naar een nieuw leven waarin yoga en meditatie een hoofdrol spelen. In het boek vertelt ze hoe ze yoga ontdekte als de weg naar een vrijer, gezonder leven. Yoga is voor iedereen, het enige wat je hoeft te doen is naar je lichaam te luisteren om in te zien wat je precies nodig hebt, zonder jezelf te vergelijken met anderen. Waar je ook woont of wat je misschien ook tegenhoudt: begin nu!

Elk hoofdstuk begint met een persoonlijk verhaal waarin Rachel haar levensfilosofie beschrijft, en waarin ze vertelt hoe yoga in haar leven kwam en haar naar de plaats bracht waar ze nu is, aangevuld met praktische yogaoefeningen en eenvoudige recepten voor smoothies, salades en sapjes.

Over de auteur

De van oorsprong Zweedse Rachel Brathen reisde na een turbulente jeugd naar Costa Rica, waar ze yoga ontdekte als de manier om haar leven weer op orde te krijgen. Sinds 2010 woont ze op Aruba, waar ze fulltime yogalerares werd. Ze reist de hele wereld over voor het geven van yogalessen, workshops en retraites en heeft ruim een miljoen volgers op de verschillende social media.

Titel: Yoga Girl | Auteur: Rachel Brathen | Omvang: ca. 168 pag.
Prijs:
€ 24,95 | ɪsʙɴ: 978 94 005 0621 3 | Verschijnt: 18 augustus 2015

NB. Bij gebruik van de auteursfoto graag copyright Amelia Widell vermelden.

Citaten
"Rachel Brathen verzamelde als @yoga_girl op Instagram een indrukwekkende schare volgers. Als je haar foto's bekijkt, verbaast dat grote aantal volgers niet: van haar mooie foto's en eerlijke verhalen word je vrolijk." Happinez
Afbeeldingen
Video's
Over Lev.

Lev. is het non-fictiefonds van A.W. Bruna met boeken die mensen informeren, inspireren en motiveren. Bij Lev. verschijnen boeken van auteurs zoals Brené Brown, Berthold Gunster en Marie Kondo.

Klik hier voor de laatste brochures.

berichten